Popisi Kuæe Na Moru Do 70000 Eura Svježe

Popisi Kuæe Na Moru Do 70000 Eura Svježe. Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu. Prodaje se dvosoban stan u crikvenici s pogledom na more, 1 km od mora, na mirnoj lokaciji, puno svjetla i sunca, na ii katu stambene zgrade, parkirnim mjestom, sastoji se od dnevnog boravka s blagavaonom, kuhinje, dvije sobe, kupaonice s wc, ulaznog pretprostora, stubišta i natkrivene terase, ukupne površine 69 m2. Vrsta nekretnine stanovi kuće zemljišta poslovni prostori nekretnine za odmor garaže starine i kamene kuće pansioni i … Kuće na moru do 70000 eura, kliknite i sigurno pronađite! Kada se kuća u novigradu u prvom redu do mora prodaje za 45 tisuća eura, onda je jasno da će interes za tu nekretninu biti ogroman.

Kuca Na Moru Vikendica Na Moru Do 70000eura Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Ovdje Kuca Na Moru Vikendica Na Moru Do 70000eura Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Kuća tlocrtne površine od 102 m2 se nalazi na lijepoj, ravnoj i ograđenoj parceli površine 212 m2. Kuća se prodaje za 49 tisuća eura, a cijena nije fiksna. 21/04/2017 · kupci stan na egejskoj obali mogu pazariti za samo 20.000 evra, pišu večernje novosti. Na drugoj strani parcele se … Kada se kuća u novigradu u prvom redu do mora prodaje za 45 tisuća eura, onda je jasno da će interes za tu nekretninu biti ogroman.

10/06/2018 · lokacija je mirna i ugodna, a s terase se pruža prekrasan pogled na more.

Prodaje se dvosoban stan u crikvenici s pogledom na more, 1 km od mora, na mirnoj lokaciji, puno svjetla i sunca, na ii katu stambene zgrade, parkirnim mjestom, sastoji se od dnevnog boravka s blagavaonom, kuhinje, dvije sobe, kupaonice s wc, ulaznog pretprostora, stubišta i natkrivene terase, ukupne površine 69 m2. Kuća tlocrtne površine od 102 m2 se nalazi na lijepoj, ravnoj i ograđenoj parceli površine 212 m2. Prodaja nekretnina za odmor, vikendica i apartmana. Vrsta nekretnine stanovi kuće zemljišta poslovni prostori nekretnine za odmor garaže starine i kamene kuće pansioni i … Za prodaju, kuće, od 20.000€, do 70.000€. Kuće na moru do 70000 eura, kliknite i sigurno pronađite! Kuća se sastoji od garaž prodavatelj: Kuća se prodaje za 49 tisuća eura, a cijena nije fiksna.

Kuca Na Moru Vikendica Na Moru Do 70000eura Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Vaš najbolji alat za traženje nekretnine na webu.. Prodaje se dvosoban stan u crikvenici s pogledom na more, 1 km od mora, na mirnoj lokaciji, puno svjetla i sunca, na ii katu stambene zgrade, parkirnim mjestom, sastoji se od dnevnog boravka s blagavaonom, kuhinje, dvije sobe, kupaonice s wc, ulaznog pretprostora, stubišta i natkrivene terase, ukupne površine 69 m2.. Prodaje se dvosoban stan u crikvenici s pogledom na more, 1 km od mora, na mirnoj lokaciji, puno svjetla i sunca, na ii katu stambene zgrade, parkirnim mjestom, sastoji se od dnevnog boravka s blagavaonom, kuhinje, dvije sobe, kupaonice s wc, ulaznog pretprostora, stubišta i natkrivene terase, ukupne površine 69 m2.

Kuca Na Moru Vikendica Na Moru Do 70000eura Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Zbog finansijske krize koja je oborila cene, kao i olakšanih uslova po kojima naši državljani mogu da dođu do stana ili kuće na grčkoj obali, nekretnina od 40 kvadrata starije gradnje u solunskoj regiji može se naći po ceni od 16.000 do 20.000 evra.. Prodaja nekretnina za odmor, vikendica i apartmana. Kuce na moru do 50000 eur zadnjih 14 dana, kliknite i sigurno pronađite! Za prodaju, kuće, od 20.000€, do 70.000€. Kuća se sastoji od garaž prodavatelj: Zbog finansijske krize koja je oborila cene, kao i olakšanih uslova po kojima naši državljani mogu da dođu do stana ili kuće na grčkoj obali, nekretnina od 40 kvadrata starije gradnje u solunskoj regiji može se naći po ceni od 16.000 do 20.000 evra. Primaj obavijesti kada se pojave novi oglasi. Kuća se prodaje za 49 tisuća eura, a cijena nije fiksna. Kuća se prodaje za 49 tisuća eura, a cijena nije fiksna.

Kuca Na Moru Do 70000 Eura Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Vrsta nekretnine stanovi kuće zemljišta poslovni prostori nekretnine za odmor garaže starine i kamene kuće pansioni i … Na drugoj strani parcele se … Kuce na moru do 50000 eur zadnjih 14 dana, kliknite i sigurno pronađite! Zbog finansijske krize koja je oborila cene, kao i olakšanih uslova po kojima naši državljani mogu da dođu do stana ili kuće na grčkoj obali, nekretnina od 40 kvadrata starije gradnje u solunskoj regiji može se naći po ceni od 16.000 do 20.000 evra. Kuća se prodaje za 49 tisuća eura, a cijena nije fiksna. Kada se kuća u novigradu u prvom redu do mora prodaje za 45 tisuća eura, onda je jasno da će interes za tu nekretninu biti ogroman. Kuce na moru do 50000 eur zadnjih 14 dana, kliknite i sigurno pronađite!

Kuca Na Moru Do 70000 Eura Gohome Trazilica Za Nekretnine Oglasi Na Internetu

Kuća se prodaje za 49 tisuća eura, a cijena nije fiksna... Kada se kuća u novigradu u prvom redu do mora prodaje za 45 tisuća eura, onda je jasno da će interes za tu nekretninu biti ogroman. Vrsta nekretnine stanovi kuće zemljišta poslovni prostori nekretnine za odmor garaže starine i kamene kuće pansioni i … Kuće na moru do 70000 eura, kliknite i sigurno pronađite! Kuća tlocrtne površine od 102 m2 se nalazi na lijepoj, ravnoj i ograđenoj parceli površine 212 m2. Kuća se sastoji od garaž prodavatelj: Stambenu jedinicu čine dnevni boravak, kuhinja, 3 spavaće sobe, hodnik i veliko kupatilo.

Popular posts from this blog

30+ Kuhinje Lesnina

Namos Ormari Dimenzije

Zbirka 38+ Lesnina Kuhinje Akcija Zagreb